Paardenbalsem (Pferdebalsam)

In Duitsland al jaren lang hét middel bij spier en gewrichtspijn. Ook ideaal na het sporten!

 

De verzorgende balsem op basis van (biologische) Olijf, Avocado en Zonnebloem olie bevat een hoge concentratie heilzame kruiden en plantenextracten zoals Pepermunt, Den, Tijm, Paardenkastanje, Duivelsklauw, Arnica, Rozemarijn en Jeneverbes.

 

Toepassingen:

 

Bij spierpijn, verstuikingen, kneuzingen, zwaar vermoeide benen, artrose en gewrichtspijn. Ook kan de balsem als een verzorgende en verwarmende voetcrème gebruikt worden bij koude, droge en ruwe voeten. Door de verzorgende basis van, biologisch, plantaardige olie als Avocado, Olijf en Zonnebloem is onze balsem ook zeer populair onder masseurs en therapeuten.

 

2 x per dag dun aanbrengen op een groot oppervlakte en licht inmasseren. Onze balsem verlicht pijn en geeft een weldadig warm gevoel (wordt niet heet)


Ook geeft de balsem snel verlichting bij verkoudheid en/of griep. Smeer simpelweg wat Paardenbalsem op de borst en je krijgt snel meer lucht en kunt vrijer ademhalen. Ook kun je wat onder de voeten smeren en je ervaart snel verlichting. 

 

  • Extra krachtige formule met Duivelsklauw
  • Op natuurlijke basis, bevat géén minerale olie
  • Zonder Parfum, Parabenen en kleurstoffen

Er zijn vele soorten Paardenbalsem op de markt, wij verkopen alleen dé beste (zonder chemische toevoegingen). Veel (goedkope) Paardenbalsem bevatten weinig kruiden en veel menthol. Dat ruikt lekker maar menthol doet op zich niet veel, maar koelt wel. De balsem die wij importeren en verkopen wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd in Duitsland en bevat louter natuurlijke ingrediënten.


Paardenbalsem, 200 ml.

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • 1-3 dagen1

Paardenbalsem, Voordeel verpakking 500 ml.

€ 17,50

  • Beschikbaar
  • 1-3 dagen1